Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Ascolta Edi Rama Podcast nell'app
Ascolta Edi Rama Podcast nell'app
(3.980)(171.489)
Stazioni preferite
Sveglia
Sleep timer
Stazioni preferite
Sveglia
Sleep timer

Edi Rama Podcast

Podcast Edi Rama Podcast
Podcast Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Edi Rama
aggiungere
Prime Minister of Albania Vedi di più
Prime Minister of Albania Vedi di più

Episodi disponibili

5 risultati 12
 • “NOTRE-DAME DE PARIS”
  Podcasti FLASIM - Episodi 8, Sezoni 1 Elhaida Dani, ylli shqiptar që sjell NOTRE-DAME DE PARIS në Air Albania Stadium
  26/5/2023
  49:21
 • “Blu Bradhërs”
  Podkasti FLASIM- Sezoni 1, Episodi 7
  20/5/2023
  44:51
 • “Vajza me Motora”
  Sezoni 1, Episodi 6 - Një vajzë të rrallë, të cilën fatkeqësisht e kam njohur vetëm para një jave, por që një ditë do ta njohin të gjithë, si krijuesen e autoveturës së parë të markës shqiptare
  13/5/2023
  36:31
 • “Saranda”, me të ftuar një personazh që pakkush ia ka dëgjuar emrin ndonjëherë, por që shumëkush do t’ia mësojë në vitet që kemi përpara…
  Sezoni 1, Episodi 5
  6/5/2023
  30:32
 • “O ma kush është ky burri?”, me Agim Xhindolin, fëmija i dymbëdhjetë i një familjeje “kulakësh”, që flet për urinë, luftën për mbijetesë, emigrimin dhe vlerën e paçmuar të punonjësve në suksesin e një
  Sezoni 1, Episodi 4
  29/4/2023
  47:55

Altri podcast di Governo

Su Edi Rama Podcast

Prime Minister of Albania
Sito web del podcast

Ascolta Edi Rama Podcast, Romanzo Quirinale e tante altre stazioni da tutto il mondo con l’applicazione di radio.it

Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Scarica ora gratuitamente e ascolta con semplicità la radio.

Google Play StoreApp Store